Kære alle børnehold

De seneste par år har vi måtte lukke bassinerne oftere og oftere pga. afføring og opkast i bassinet.

For at afhjælpe dette problem har vi i år indkøbt nogle baby badebukser i forskellige størrelser som kan købes for 100 kr ved vores afkrydser ved svømmehallen.

Badebukserne er tætsiddende med lange ben som holder alt i de ved ”uheld”. Udover badebukserne vil det være nødvendigt med en badeble under badebukserne.

Hvis vi alle anvende denne sammensætning af badebukser på vores babyer og børn med ble, kan vi forhåbentlig minimere antallet af gange hvor bassinerne skal lukkes.

Bade bleen kan IKKE købes hos os.

Har man allerede indkøbt badebukser, så kan badebukserne godkendes af vores instruktører eller svømmeleder ved første svømmegang. Det kræver blot at badebukserne er tætsiddende med lange ben.

Har i spørgsmål vedrørende dette så kontakt os på medlem@slfs.dk eller +4528738047

Badebukserne kan købes via følgende link: https://slfs.klub-modul.dk/cms/TeamEnrollmentAlt.aspx?TeamNameID=335  og de udleveres i svømmehallen ved ankomst.

Mvh Slangerup Familie Svøm